Lions Thisted

ForsideMøderAktiviteterVi StøtterBestyrelseLinksKontakt

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Velkommen til Lions Club Thisteds hjemmeside

På hjemmesiden kan du læse om klubbens formål og aktiviteter. Klubben, der startede sin virksomhed i 1966, har lige nu 48 medlemmer, der alle har en eller anden tilknytning til vores område.

Klubbens formål er at yde støtte til humanitære og almennyttige formål fortrinsvis i Thisted Kommune. Herudover ydes der hjælp til såvel nationale som internationale hjælpeprojekter.

Støttemidlerne stammer fra forskellige aktiviteter der arrangeres af klubben, idet medlemmerne stiller deres arbejdskraft tiil rådighed. Hele overskuddet fra aktiviteterne går ubeskåret og direkte til de nævnte formål.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark