Lions Thisted

ForsideMøderAktiviteterVi StøtterBestyrelseLinksKontakt

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Danmark siger NEJ

til narkotika

Kampagnen har det primære formål at få danskere i alle aldre til at vende narkotikaen ryggen. Den henvender sig især til børn, unge - og voksne, der har med børn og unge at gøre.

Programmets fundament er forebyggende programmer (temadage i skolerne, Lions Quest undervisningsprogrammet, salg af særlige pins med klar besked, og en tulipanaktivitet).
Danske sportsstjerner som Poul Erik Højer, Peter Rasmussen, Peter Gade, Camilla Martin, Eva Fjellerup, Mette Jacobsen og håndbolddamerne støtter kampagnen - sammen med Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark.

Tulipanaktiviteten afholdes i Thisted en gang om året, hvor de forretningsdrivende støtter kampagnen ved at købe og udstille en buket tulipaner, sammen med kampagnens logo, der ses ovenfor, samt skiltet med teksten "Nej til Narko".

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark